Grafisk design

Det er vigtigt at fange brugernes øjne og dermed deres opmærksomhed, så de vælger at læse netop det, du lægger op på sociale medier. Det kan vi sørge for, at dit content gør med de helt rigtige visuelle redskaber. Billeder, video, lyd m.m. Vi ved nemlig, hvad der skal til for at få skabt det iøjnefaldende og inspirerende blikfang, der også får folk til at engagere sig og interagere med dit content.

Vi insisterer på, at du og din virksomhed får den opmærksomhed, der skal til, for at både du og vi er tilfredse.

Når vi går i gang med at designe et fedt visuelt udtryk til jer, tager vi altid udgangspunkt i jeres nuværende brand(identitet). Derpå finder vi netop det, som passer dertil. Vores fagudlærte grafikere har et skarpt, kreativt øje for, hvordan man kan tviste og nytænke designet, så det hele tiden fanger brugerne.

Vores grafikere har desuden også altid fingere på pulsen med, hvad der trender. Det, der trender, er som regel også det, man ofte kan spille på rent visuelt, når man skal fange kunderne.

 

Vores grafiske ydelser

Design til annoncer
En potentiel kundes købsrejse starter ved, at han/hun skal stoppe op ved et fængende billede eller en video. Det er lige netop dér, at Niber kommer ind i billedet. Vi nytænker og omdanner dine produkter og din hjemmeside til levende og indfangende billeder og videoer, der får din kunder til at stoppe med at scrolle.
Optimering af brugerrejse
Det er vigtigt at skabe den optimale sammenhæng i brugerrejsen fra annonce til hjemmeside/ og til din shop. Der skal være en rød tråd og fortælles den rigtige historie fra start til slut. Derfor er vores grafiske afdeling også specialiserede inden for brugeroptimering på hjemmesiden. Vi har fokus på at få brugerne til at komme i mål med det, vi ønsker de skal gøre – nemlig det, som vi startede med at vække interesse i hos dem i den første annonce. Qua vores erfaring og faglige stolthed ved vi nøjagtigt, hvad der skal til for øge konverteringsraten. Nogle gange skal der blot få justeringer til.
Grafisk rådgivning
Vi har stor interesse i, at vores kunders visuelle identitet står skarpt. Mangler du sparring på, hvordan du kan løfte din forretnings visuelle identitet til nye højder, står vi klar med gode fif og ideer. Vi ved nemlig, hvor grundlæggende og afgørende betydning, det grafiske udtryk har for dine besøgende. Grib knoglen og giv os et kald, så giver vi dig en visuel identitet, du kan være rigtig stolt af. Vores kunder kan trygt stole på os, når vi siger, at Niber har en grafisk afdeling, der ved, hvad der skal til for at ”fange” kunderne.

Skal vi tage en snak?

Vi tilbyder en komplet løsning, som indebærer samtlige facetter af god og optimal Facebook annoncering, uden at du skal røre en finger.
Kontakt os

Vores kunder siger

Min ærlige mening
Min ærlige mening
"Helt igennem en god oplevelse at lave et samarbejde med Niber sammen med Casper. Det koster selvfølgelig lidt..må vi se om det bærer kunder med sig. Fortsættelse følger"
- Tom Iversen, JL Alarm
Du får et godt samarbejde hos Niber
Du får et godt samarbejde hos Niber
"Jeg valgte Niber til at hjælpe mig i gang med min markedsføring via Facebook og Instagram, da jeg havde en rigtig god fornemmelse efter at have talt med dem. De forstod, at jeg ikke ønskede en langhåret analyse af min hjemmeside, kommentarer til menustruktur osv. Vi skulle "bare" i gang og min kontakt hos Niber har lyttet og kommet med gode råd til annoncering. Hun har "taget over" på det grafiske og det tekniske - så jeg kunne lave andre ting. Hun har også været super til at følge op på tingene, man føler man er i centrum som kunde."
- Heidi Jacobsen
Flotte resultater
Flotte resultater
"Markedsføring på Facebook har ikke altid være nemt for vores virksomhed, men Niber skaber virkelig resultater, vi får pengene mange gange igen og resultatet kan ses på bundlinjen! Vi fortsætter helt sikkert vores samarbejde med Niber i fremtiden!"
- Benjamin R

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe
vækst for din virksomhed?

Vi tilbyder en komplet løsning, tilpasset dine behov og ønsker. Den indeholder alle facetter af succesfuld Facebook annoncering, uden at du skal røre en finger


4,5 - fremragende på Trustpilot
Kontakt os 44 40 88 92
Vi er Facebook Preferred Partner