En case med fokus på de store resultater, som retargeting-annoncer gav Planke-Bord.

Hos Niber hjælper vi løbende Planke-Bord med at annoncere effektivt på Facebook. Vi står for hele processen fra strategi til rapportering, inkl. alt det grafiske arbejde, men Planke-Bord nyder resultaterne.

Det vil sige, at vi: udvælger de meste effektive målgrupper, udarbejder fængende tekst og grafik, opsætter annoncerne, tracker og udarbejder rapporter om annoncernes performance.

Da Planke-Bord allerede havde et flot antal besøgende på deres hjemmeside, kunne vi med fordel gå ind og lave en retargeting-annonce, hvor vi målrettede annoncerne til folk, der har interageret med Plank-Bord. Facebook retargeting-annoncen havde en manuel karrusel. Det betyder, at karrusellen både viste besøgende samme produkter, som de havde besøgt på Planke-bord.dk og samtidig viste den også med produkter udvalgt af Planke-bord.

Den annonce sørgede vi også for at designe og udforme grafisk.

Resultatet? De fik deres annoncepenge 25 gange igen

Indsatsen gav virkelig pote for Planke-Bord. Resultatet fra en af månederne var en ROAS (Return On Ad Spend) på hele 25,34.

Der blev brugt 4.161 i annoncekroner, og der blev omsat for 105.460 kr. heraf! Læs lige den linje én gang til. Det er ret vildt.

Uden at blære os … Så er det faktisk et resultat, som vi ser gang på gang.

 

Facebook-annoncering virker bare!

Strategien for Planke-Bord indeholdt også annoncer, hvor salg ikke var formålet. Formålet med disse annoncer var derimod blandt andet at skabe yderligere trafik. På den måde formåede vores samlede annonce-indsats for Planke-Borde både at forhøje konverteringsraten og at udvide forretningens omfang.

 

Hjemmesiden fik meget mere trafik end nogensinde før. Derudover melder Planke-Bord også om, at de får mange flere besøgende i den fysiske butik, end inden annoncerne blev sat i værk.

 

Det er resultater, vi er stolte af.

Vores kreative og strategiske, databaserede annoncer på Facebook har således skabt rigtig gode resultater for både Planke-Bords webshop og deres fysiske butik.

Nøgletal

+ 12.5
ROAS
8.50
kr/pr. salg
1956
Ordrer i DK

Skal vi også hjælpe dig? For Facebook-annoncer virker også for dig

Har den her muntre case givet dig blod på tanden og lysten til, at vi skal sætte gang i salget via Facebook-annonce for din virksomhed? Så hører vi rigtig gerne fra dig. Ring og få en snak med os om, hvad vi kan gøre for lige præcis din virksomhed.
Kontakt os

Se lignende cases

logo

Fiskegrej.dk

"Fra fysisk butik til kæmpe succes med online salg"

B2C
+150 order pr.md.
0,430 kr pr. klik
Læs casen
logo

Julie Jespersen

"Effektiv lead-generering for skræddersyede kjoler"

B2C
122 Leads
76,54 kr pr. lead
Læs casen
logo

Snertinge Maskinforretning

"Lead-generering for salg af entreprenørmaskiner"

B2B
+45 Leads/md.
60,16 kr pr. lead
Læs casen
logo

Neutralon

"Indsigt i målgruppen og øget brandkendskab i Danmark"

B2C
+ 900.000 Visninger i DK
0.08 Kr/videovisning
Læs casen
4,8 - fremragende på Trustpilot
Kontakt os 44 40 88 92
Vi er Meta Business Partners