En case med fokus på effektiv lead-generering blandt private kunder

Julie Jespersen er en dygtig uddannet skrædderinde på Sjælland. Hun får drømme til at gå i opfyldelse. Hun har nemlig specialiseret sig i at designe og sy eksklusive brudekjoler.

Julie kom til Niber med et ønske om at skabe leads. Hun ville gerne i kontakt med så mange potentielle kunder, som muligt for hendes relativt beskedne annoncebudget. Julie kom nemlig med et tilgængeligt annoncebudget på 1.500 kr. pr. måned.

Nøgletal

En lille forklarende linje

122
Leads i alt
76.54
Kr. pr. lead
0.47
Kr. pr. videovisning

Lead-annoncer gav Julie Jespersen 100 henvendelser

Strategien og formålet var allerede fra starten af at få flere interesserede kunder til at starte en dialog med Julie Jespersen omkring at få lavet en brudekjole hos hende.

Sammen med Julie fandt vi en effektiv strategi, som på trods af den begrænsede mængde annoncekroner skulle vise sig at give et overraskende stort antal henvendelser.

Niber satte en række smukke grafiske annoncer op, der skabte det ønskede resultat. Annoncerne fungerede som lead-annoncer.

Her kunne brudekjole-interesserede, typisk kvinder med konkrete og igangværende bryllupsplaner, få opsat et uforpligtende tilbud på en lækker og eksklusivt designet, skræddersyet brudekjole.

I skrivende stund har de lead-annoncer, som kører på Facebook for Julie Jespersen, givet næsten 100 henvendelser fra interesserede kvinder, som er potentielle kunder i Julies sybiks.

Det er vi meget stolte af. Og det var da også et resultat, der blæste Julie selv bagover – det var nemlig langt flere, end hun havde regnet med.

Vil du have flere kunder med lead-annoncer?

Leadannoncer giver din virksomhed mulighed for at finde potentielle kunder, der kan være interesserede i dine produkter eller ydelser – og dernæst indsamle information om dem. Leadannoncer er gode til at indentificere uudnyttede potentielle kundegrupper, indsamle abonnenter til dit nyhedsbrev, opfordre til at downloade diverse freebies/brochurer, forstå kunders adfærd mv.

 

Lyder noget af det her, som om det kunne skabe succes og fremgang i din virksomhed?

Så vil vi give dig fuldstændig ret. Det kan det nemlig. Det eneste, du skal foretage dig, er til at starte med at ringe til os. Så tager i en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der giver bedst kosteffektiv mening for netop din virksomhed.
Kontakt os

Se lignende cases

logo

Fiskegrej.dk

"Fra fysisk butik til kæmpe succes med online salg"

B2C
+150 order pr.md.
0,430 kr pr. klik
Læs casen
logo

Snertinge

"Lead-generering for salg af entreprenørmaskiner"

B2B
+45 Leads/md.
60,16 kr pr. lead
Læs casen
logo

planke-bord.dk

"Online salg af unikke plankeborde"

B2C
+ 12.5 ROAS
8.50 kr/pr. salg
Læs casen
logo

Neutralon

"Indsigt i målgruppen og øget brandkendskab i Danmark"

B2C
+ 900.000 Visninger i DK
0.08 Kr/videovisning
Læs casen

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe
vækst for din virksomhed?

Vi tilbyder en komplet løsning, tilpasset dine behov og ønsker. Den indeholder alle facetter af succesfuld Facebook annoncering, uden at du skal røre en finger


4,5 - fremragende på Trustpilot
Kontakt os 44 40 88 92
Vi er Facebook Preferred Partner