AI teknologier der gør din hverdag nemmere – Toppen af smart marketing

AI teknologier der gør din hverdag nemmere – Toppen af smart marketing 

AI teknologier er allerede en del af din hverdag – måske uden du selv ved det. Tænk på din smartphone, hvordan den gør det nemmere at søge information, shoppe eller finde den hurtigste vej. Men AI teknologier er mere end bare en praktisk hjælp. Det er en teknologi, der forsøger at efterligne menneskelig intelligens, for at gøre vores arbejde nemmere og mere effektivt. Gå ikke glip af chancen for at opleve AI’s fulde potentiale. Følg med i vores top 10-liste for at blive klogere på, hvordan AI kan ændre din hverdag for evigt

Det mest populære værktøj lige nu, når vi snakker AI teknologi er Chat GPT. Som vi har skrevet en spændende blog omkring, du kan læse her. Markedsføring og Chat GPT – Match made in Heaven

Men Chat GPT er ikke det eneste AI drevet værktøj, der kan gøre livet nemmere i markedsføringsbranchen.

Vi har samlet en liste med top 10 AI værktøjer, der kan hjælpe marketing branchen. Vi har ikke inkluderet Chat GPT, men vi kommer igennem følgende punkter.

1. Jasper 

2. SEMrush 

3. Seventh Sense 

4. Optimove 

5. Beatoven.ai 

6. Phrasee 

7. Luminar AI 

8. MeetEdgar 

9. IMAI

10. Lumen5

 

 

 

Jasper

Jasper er en kraftfuld AI-teknologi, der har revolutioneret markedsføringsbranchen. Det er et avanceret værktøj, der gør det muligt for enhver virksomhed at skabe højkvalitets annoncetekster, e-mails, landingssider, artikler eller social media opslag, der fanger opmærksomheden og får dine budskaber til at gå viralt.

Men Jasper er mere end bare en tekstgenereringsmaskine. Det er udviklet med en avanceret algoritme, der er i stand til at efterligne den menneskelige skrivestil og producere tekster, der er unikke og troværdige. Samtidig har det en brugervenlig platform med skabeloner og værktøjer, der gør det nemt at integrere dit brand og budskab.

For eksempel, hvis du driver en e-handelsbutik, kan Jasper producere produktbeskrivelser, generere Amazon produktpunkter, titler og metabeskrivelser med et enkelt klik. Du sparer tid og energi, mens du får kvalitetstekster, der hjælper dig med at sælge dine produkter.

Men fordelene stopper ikke her. Jasper er en all-in-one markedsføringsteknologi, der kan øge din succes på en række områder, fra at øge din konverteringsrate til at få dit brand til at skille sig ud på et overfyldt marked. Tænk på det som din personlige AI-assistent, der hjælper dig med at nå dine mål.

Så hvad venter du på? Opdag, hvordan Jasper kan transformere din markedsføring med sin kraftfulde teknologi i dag.

Jasper´s hjemmeside kan du finde her: Jasper.ai

 

SEMrush

Hvor skal man starte, SEMrush er som en schweizerkniv når det kommer til SEO værktøjer. SEMrush har det hele, den giver dig mulighed for at optimere din SEO, hvor den er specialist i at lave søgeordsanalyse, tracking af søgeord og deres placering, Content markedsføring, Markedsføring på SoMe, PPC og analyser. Dens stærkeste funktion er positionsmåleren, som giver din virksomhed mulighed for at spore, hvordan du rangerer for søgeord i forhold til dine konkurrenter. Du har endda mulighed for at se hvordan din virksomhed rangerer på googles top 100 liste for organiske og betalte resultater. 

Men vi er ikke færdige her, den har også en funktion som er dens “Content Marketing Toolkit”. Der lader dig som bruger lave emnesøgninger for at finde ud af hvad der trender, også vil SEMrush lave en Content markedsføringsplan ud fra det. 

 

SEMrushs hjemmeside kan du finde her: SEMrush.com

 

 

 

Seventh Sense

Sender du mange e-mails til dine kunder, så bør du kende til Seventh Sense. Det er et AI drevet e-mail marketing kampagne værktøj, der sikre dine e-mails bliver leveret til dine kunder på det rigtige tidspunkt. Med Seventh Sense vil du opleve, at din modtager engagerer sig bedre, da de åbner deres e-mails på det optimale tidspunkt. 

Seventh Sense hjælper med at øge din e-mail leveringsprocent, som er et vigtig parameter for din virksomhed, hvis du sender mange e-mails ud om ugen. Seventh Sense kan samarbejde med Hubspot og Marketo, så hvis du laver e-mail marketing og sender nyhedsbrev mv. ud til dine kunder, så er Seventh Sense matchede til dig.

Seventh Senses hjemmeside kan du finde her: Seventh Sense

 

 

Optimove

Optimering, optimering og optimering der er altid mulighed for at optimere, og med Optimove blev det hele lidt nemmere. Optimove en en kundedata platform med AI baserede marketingfunktioner, der hjælper med at indsamle data fra forskellige platforme, så du kan få et samlet overblik over dine indsamlede data. Ved at have et samlede overblik over din kundedata, kan din virksomhed nemmere analyser eller dele oplysninger samt beslutte din marketingstrategi med lethed. 

Optimove analyser og undersøger din kundedata for at kunne skabe et brugbart kundeindblik. Du kan ud fra dit nye kundeindsigt optimere din forretning, eller du kan lade Optimove forslå en retning, din virksomhed skal gå på baseret på din kundeindsigt. Ved at have en bedre kundeindsigt i dine kunder, kan du bedre planlægge dit næste træk for at skalere din virksomhed til næste niveau.

Optimoves hjemmeside kan du finde her: Optimove.com

 

 

Beatoven.ai

Savner du det rigtig musik til dit kommende opslag, eller synes du bare det er vanskeligt at finde “royalty free” musik du kan bruge, så har vi fundet din nye ven. Beatoven.ai er et kunstig intelligens værktøj, der kan komponere musik til dit næste opslag, sådan du finder din rigtig tone. 

Værktøjet er meget simpelt at benytte. Du starter med at uploade den video, du skal bruge musik til. Derefter vælger du en genre eller stil, du ønsker dit musik skal have. Når du har valgt din genre, har du mulighed for at klippe i musikken og ændre stemningen, så musikken passer helt perfekt til din video. Efter de få trin er din musik kun et klik væk.

Beatovens hjemmeside kan du finde her: Beatoven.ai

 

 

Phrasee

Phrasee er igen en af de kunstig intelligens værktøjer, du kan bruge i din markedsføring. Det er et værktøj hvis fokus er at optimere brand sproget.

Denne AI dreven marketingplatform booster brandsproget som bruges af virksomheden i deres kopier. Den kan genere en kopi til e-mail, Instagram, Facebook selv endda push meddelelser, med hjælp fra et naturligt sprog genererings system. Resultatet er en menneskelignende kopi der vil være brand kompatibel og effektiv. Der er allerede store brands som benytter Phrasee i deres markedsføring, heriblandt Virgin og Dominos. 

Phrasees hjemmeside kan du finde her: Phrasee.com

 

Luminar AI

Fotoredigering kan være en jungle for mange i starten. Det kræver tid og kan være altafgørende for, at din annonce når dine mål.

Derfor er Luminar AI kommet til verden, det er en fotoeditor der forenkler foto redigeringsprocessen. Den gør fotoredigering tilgængeligt for begyndere eller for grafikere, der ønsker at redigere i en hurtigere skala. Du får mulighed for at skabe Photoshop lignende billeder blot ved et par klik. Luminar AI læser automatisk dit billede og identificere forskellige aspekter såsom baggrunden, ansigtstræk, tøj osv.

Luminar AIs hjemmeside kan du finde her: Luminar.ai

 

 

 

 

MeetEdgar

At administrer dine sociale medier kan være uoverskueligt, især hvis du har flere kanaler eller blot meget andet på din tallerken. Så hvorfor ikke bruge AI til at administrer dine sociale medier. Med MeetEdgar slipper du for at tænke over hvad du skal poste eller hvornår. Det er meget simpelt, du starter med at lave nogle kategorier ud fra de kanaler som du skal lægge indhold op på. Det kunne være din Facebook konto, Instagram konto også din Linkedin konto, du kan skabe så mange kategorier du har lyst til. Efter du har lavet dine kategorier skal du tilføje indhold her til, det er her du kan tilføje nyt indhold eller gammelt indhold som har gjort det godt og som du gerne vil poste igen. Det er også muligt at få MeetEdgar til at importere dit indhold hvorefter værktøjet skaber variationer af dine post. Når du har fyldt dine forskellige kategorier op med diverse opslag, så skal du planlægge lidt. Du laver en plan for hvornår du vil poste på dine forskellige kontoer, og sætte dem ind i en kalender. Herefter går Edgar i gang. Edgar tager indhold for dine kategorier og poster på dine kanaler de ønskede dage, du har altid overblik over hvad der kommer op og har selv mulighed for at ændre rækkefølgen. 

Så kort sagt, Edgar planlægger det indhold du ligger op på dine sociale medier, ud fra de opslag du har givet den. Du slipper for at tænke på hvad der skal op og hvornår. Det eneste du skal gøre er at fodre Edgar med opslag nye som gamle og vælge de dage du vil ligge opslag ud på dine kanaler. Edgar klare arbejdet med at vælge hvilket indhold der kommer ud og han hjælper jer med at finde det optimale tidspunkt for dig.

MeetEdgars hjemmeside kan du finde her: MeetEdgar.com

 

 

 

 

IMAI

Bruger din virksomhed influencer marketing, så skal du kende til IMAI. Det er en AI drevet influencer platform, hvor du har mulighed for at finde den helt rigtige influencer til dit brand. IMAI giver dig mulighed for at spore forskellige influencers præsentationer og måle deres ROI. Nøglen ved IMAI er deres AI drevet opdagelsesværktøj, som er i stand til at søge og indsamle data om niche influencers på Instagram, Youtube og TikTok. Så hvis du bruger influencers til at markedsføre dit brand, så er IMAI værktøjet der vil hjælpe dig med at finde den rigtig person til dit brand.

IMAIs hjemmeside kan du finde her: Influencermarketing.ai

 

 

 

 

Lumen5

Det sidste værktøj vi skal snakke om er Lumen5, hvilket er et tekst til video værktøj, som ud fra tekster kan generer videoer for dig. Det kan være, du har skrevet en blog eller artikel, du vil dele på de sociale medier. Her vil en video skabe bedre engagement end dine normale opslag, det kan også være du ønsker video materiale til et kommende webinarer du skal holde. 

Selve forløbet med Lumen5 er lige til. Du starter med at vælge en video skabelon, til din ønskede video. Herefter giver du Lumen5 en webadresse til bloggen eller artiklen, ud fra det vil Lumen5 lave en video til dig. Når videoen er lavet, har du mulighed for at ændre billederne og indsætte musik osv. Sådan at din video passer til dit brand.

Lumen5s hjemmeside kan du finde her: Lumen5.com

 

 

 

 

Det var vores 10 marketing værktøjer som kan bruges når vi snakker markedsføring, der er mange flere værktøjer derude som også er gode. Men vi synes klart at disse 10 er et kig værd. 

Har du brug for sparring eller hjælp til opsætning af diverse værktøjer, er du velkommen til at række ud til os: Kontakt Niber

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer og gentagne besøg. Ved at klikke på “X” accepterer du brugen af ALLE cookies.