Fordelene ved online markedsføring

I de fleste marketingplaner indgår online, som måske endda den vigtigste del. Hos Niber arbejder vi for dig, og med at optimere din online markedsføring.

  • Et effektivt værktøj til at ramme dine kunder – nye og nuværende.
  • Stor fleksibilitet, både med budskaber og budgetter
  • Præcist målbare resultater

Totalløsning – alt fra start til slut

Hos Niber har vi forståelsen af, at Facebook annoncering ret faktisk er markedsføring med alt hvad det indebærer.
Vi klarer alt det tekniske som opsætning af Business Manager, splittesting og retargeting. Vi står samtidig også for billeder, grafisk opsætning, tekst, overordnede marketing strategier – alt sammen baseret på den data vi indsamler. Selvfølgelig med afsæt i din nuværende situation.

Med optimeret Facebook annoncering baseret på unik data kan du gøre din målgruppe til betalende kunder. Første skridt er en snak med en af vores konsulenter.

Sådan foregår et forløb hos os

1. Strategi og opsætning
Under de indledende samtaler går vi i dybden med, hvad din specifikke virksomhed har brug for, og hvordan det bedst udleves. Vi udarbejder en velovervejet strategi, som vi agter at følge gennem hele processen. Du fortæller om, hvad du gerne vil have hjælp til, og vi udarbejder en løsning baseret på dine behov.
2. Produktion og igangsættelse
Når projektet er godkendt, installerer vi de tekniske elementer: Konti og Pixel. Vi opretter samtidig målgrupper, tekster og grafik, som alt sammen er skræddersyet til din virksomhed. Alt indhold er baseret på vores erfaringer. og de data vi indhenter fra din virksomhed. Al materiale sendes naturligvis til godkendelse hos dig, inden vi offentliggør noget som helst. Herefter startes kampagnerne.
3. Måling og analyse
Kampagnerne overvåges løbende, og de bliver konstant evalueret i forhold til forventningerne om den ønskede mængde konverteringer og klik. Vi lader os inspirere af de kampagner der giver bedst resultater, og optimerer resten, så alle Facebook annoncer i sidste ende står så skarpt som muligt.
4. Rapport og optimering
Via løbende rapportering har du altid et indblik i, hvad du får for dit budget. Du får et simpelt og overskueligt overblik over din Facebook annoncering, og det er de samme tal, som vi benytter til at optimere dine annoncer.

Find ud af om der er et match

Vi tilbyder en komplet løsning, tilpasset dine behov og ønsker. Den indeholder alle facetter af succesfuld Facebook annoncering, uden at du skal røre en finger.
Skriv til os

Vores kunder siger

Min ærlige mening
Min ærlige mening
"Helt igennem en god oplevelse at lave et samarbejde med Niber sammen med Casper. Det koster selvfølgelig lidt..må vi se om det bærer kunder med sig. Fortsættelse følger"
- Tom Iversen, JL Alarm
Du får et godt samarbejde hos Niber
Du får et godt samarbejde hos Niber
"Jeg valgte Niber til at hjælpe mig i gang med min markedsføring via Facebook og Instagram, da jeg havde en rigtig god fornemmelse efter at have talt med dem. De forstod, at jeg ikke ønskede en langhåret analyse af min hjemmeside, kommentarer til menustruktur osv. Vi skulle "bare" i gang og min kontakt hos Niber har lyttet og kommet med gode råd til annoncering. Hun har "taget over" på det grafiske og det tekniske - så jeg kunne lave andre ting. Hun har også været super til at følge op på tingene, man føler man er i centrum som kunde."
- Heidi Jacobsen
Flotte resultater
Flotte resultater
"Markedsføring på Facebook har ikke altid være nemt for vores virksomhed, men Niber skaber virkelig resultater, vi får pengene mange gange igen og resultatet kan ses på bundlinjen! Vi fortsætter helt sikkert vores samarbejde med Niber i fremtiden!"
- Benjamin R

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe
vækst for din virksomhed?

Vi tilbyder en komplet løsning, tilpasset dine behov og ønsker. Den indeholder alle facetter af succesfuld Facebook annoncering, uden at du skal røre en finger


4,5 - fremragende på Trustpilot
Kontakt os 44 40 88 92
Vi er Facebook Preferred Partner