Siden midt 2019 har vi arbejdet med Facebook annoncering for
Small Danish Hotels

Hvem er Small Danish Hotels?

Hos Small Danish Hotels kan du booke skønne ophold i hele Danmark og deres gavekort kan bruges på 750 hoteller i over 80 lande. De byder på alverdens forskellige typer af ophold og oplevelser, og med dem er du altid sikker på et fantastisk ophold der passer perfekt til dine behov og drømme.

Hvad laver vi for Small Danish Hotels?

Vi laver forskellige Facebook annoncer for Small Danish Hotels, som både giver flere bookinger og køb af gavekort. 

Vi står med al deres annoncering på Facebook, både til køb af gavekort, booking af ophold og tilmeldinger til nyhedsbrevet. 

Her sørger vi selvfølgelig hele tiden for at annoncerne bliver rettet mod de rigtige målgrupper, og at vi altid har deres vision og image med i annoncerne.

Vi står for at:

  • Skabe konverteringer og resultater
  • Annoncere diverse budskaber ud til brede og specifikke målgrupper
  • Udarbejdelse af opslag til deres Facebook side
  • Målrette de rette målgrupper
  • Skrive sælgende tekster
  • Udarbejde grafisk materiale til annoncerne
  • Tracking og rapportering

Vi inkluderer altid vores kunder i hele processen, så annoncerne kan målrettes på bedst mulig måde. Vi sørger også for at alle faser hænger sammen med vores overordnede plan for markedsføringen.

Besøgende og manuelle annoncer

Indledningsvis havde Small Danish Hotels et pænt antal besøgende på hjemmesiden, hvilket gjorde at vi kunne gå i gang med salgs (retargeting) annoncerne, med det samme. Med deres image og visuelle vision i mente, udarbejdede vi i tæt samarbejde en række enkeltbilleder til forskellige formål. 

I henhold til retargeting havde vi fokus på de forskellige ophold med forskellige målsætninger og målgrupper.

Dette er resultater fra retargeting annoncerne for en af annonce perioderne. Som her kan ses, så har annoncerne med et forbrug på 6.742 kr., omsat for 67.025 kr., og skabt bookinger for en værdi af 111.448 kr. 
Dette giver en samlet omsætning på 178.473 kr. Det er en ROAS 26,47.

Nedenfor er resultater fra annoncerne, i en periode på 3 måneder. Som resultaterne viser, har annoncerne med et forbrug på 24.038 kr. omsat for 244.661 kr., samt fået bookinger ind for 395.866 kr. Altså en samlet omsætning på 640.527 kr.
Det er en ROAS 26,64.

Branding annoncer

Fordelen ved at bruge branding annoncer er at de kan bruges til at få flere besøgende til den fysiske butik, eller til at skabe mere kendskab til webshoppen. Disse annoncer er ikke rettet mod salg, men derimod kun branding af et specifikt produkt eller lokation.
Derfor kan annoncerne ikke måles på i henhold til ROAS, men i stedet kan vi se hvor mange der har besøgt hjemmesiden eller hvor mange annoncerne bliver vist til.

Small Danish Hotels har også stor interesse i at få flere tilmeldinger til deres nyhedsbrev. Det sker bl.a. via konkurrencer og en julekalender i december måned, som alt sammen blev markedsført vha. branding. 
Vi oprettede derfor branding annoncer med disse formål. Selv disse annoncer har også skabt salg og julekalenderen præsterede at skabe 776 tilmeldinger til nyhedsbrevet. Dette er den samme mængde tilmeldinger som sidste år, dog var budgettet i år på 2.800 kr. hvorimod det i 2018 var 40.000 kr.

Dette er en væsentlig forskel fra deres annoncering sidste år, og det viser helt klart hvordan målrettet og professionel Facebook annoncering kan skabe gode resultater og løfte en markedsføring.

Resultater og videre forløb

Facebook annoncering har klart gjort en forskel for Small Danish Hotels og skabt mærkbare ændringer i deres marekdsføring. Målrettet annoncering kan virkelig skabe god værdi for en virksomhed, og sørge for at deres brand bliver vist og modtaget på den rigtige måde.

Da vi altid sørge for gennemsigtighed i alt det vi laver, så er kunden også med hele vejen og der bliver altid lyttet til nye ideer, tiltag og konstruktiv kritik. Dette ser vi kun som en fordel, da det er med til at gøre os bedre til vores arbejde, så vi også kan udvikle os selv som virksomhed.

Vi skal selvfølgelig teste en masse nye tiltag og målsætninger af i det videre forløb, så vi kan skabe endnu mere værdi og endnu bedre resultater for vores kunder.

Vi vil gerne sige tak til Small Danish Hotels for fantastisk samarbejde og vi glæder os til at skabe flere værdifulde resultater sammen med jer i fremtiden.

Vil du også se resultater for dit firma?

Jacob Nielsen

Kunderådgiver

Lad os snakke om hvilke muligheder, der er for din virksomhed

Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Bliv kontaktet

Udfyld din mail, og en kort besked.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt!
(Det er helt uforpligtende)

Valgfrit