Vores samarbejde med Planke-Bord.dk startede i juni 2019, og siden da har de fået en betydelig stigning i omsætning på webshoppen og besøgende i den fysiske butik.

Afspil video

Hvem er Planke-Bord?

Planke-Bord.dk er en webshop, der forhandler rustikke og klassiske plankeborde i højeste kvalitet, samt andet dekorativt tilbehør til hjemmet. De forhandler kun 100% møbeltørt planketræ udvalgt af de bedste eksperter, og de laver endda unikke borde designet til dine ønsker og drømme.

Hvad laver vi for Planke-Bord.dk?

Vi hjælper med at løfte Planke-Bord, så de kan udnytte deres fulde potentiale som webshop. Det betyder, at vi tager os af annonceringen på Facebook og sørger for at annoncerne bliver målrettet de helt rigtige mennesker.

Vi står for at:

  • Finde frem til de rette målgrupper
  • Lave målrettede tekster
  • Udarbejde grafisk materiale til annoncerne
  • Lave tracking og rapportering
  • Holde os opdateret indenfor nye muligheder indenfor Facebook annoncering
  • Skabe konverteringer og resultater

Da vi står for det overordnede ansvar for Facebook annonceringen, sørger vi hele tiden også for at alle faser i processen hænger sammen, alt imens vores kunder er inkluderet hele vejen.

Besøgende på hjemmesiden og manuelle annoncer

Som med alle webshops så er besøgende og produktpræsentation en vigtig del af annonceringen. Ved at have mange besøgende på hjemmesiden, kan vi målrette annonceringen direkte mod dem som allerede kender siden. Hvis man derimod har få besøgende, så retter vi i starten annoncerne mod målgrupper der ligner dem der besøger ens hjemmeside, hvilket tilbyder en kæmpe mulighed for at udvide kendskabet til ens forretning.

Der var i forvejen mange glade besøgende på Planke-Bord.dk, hvilket gjorde at vi kunne lave salgs (retargeting) annoncer allerede fra starten af. Her valgte vi at fokusere på manuelle karrusel med special lavet grafiske enkeltbilleder, som gjorde det muligt for Planke-Bord.dk at annoncer for bestemte fokusprodukter.

Dette er resultater fra retargeting annoncerne for en af de mange gode måneder Planke-Bord.dk har haft. Som her kan ses, så har annoncerne brugt 4.161 kr. og omsat for 105.460 kr. Dette giver en samlet ROAS 25,34.

Nedenfor er en samlet oversigt over alle annoncerne, i en udvalgt periode. Annoncerne har med et forbrug på 19.976 kr. omsat for 356.989 kr. Dette giver en samlet ROAS på 17,87.

Branding annoncer

Fordelen ved at bruge branding annoncer er, at de kan bruges til at få flere besøgende til den fysiske butik eller til at skabe mere kendskab til webshoppen. Disse annoncer er ikke rettet mod salg, men derimod kun branding af et specifikt produkt eller lokation. Derfor kan annoncerne ikke måles på i henhold til ROAS, men i stedet kan vi se hvor mange der har besøgt hjemmesiden eller hvor mange annoncerne bliver vist til.

Planke-Bord-dk har også en fysisk butik, og de ønskede flere besøgende i butikken specielt om lørdagen. Derudover ønskede de også, at der kom flere besøgende ind på deres designer side, hvor man selv kan designe sit eget unikke bord. Derfor oprettede vi en branding annonce som førte folk ind og designer siden, og ved hjælp af den annonce oprettede vi en sideløbende annonce som var rettet mod at få flere personer ned i butikken.

Dette skaber en masse værdi for Planke-Bord.dk, da de får flere kunder ind på designer siden end nogensinde før. Herudover får de mange flere kunder i butikken, som alle er relevante og yderste interesserede kunder.

Resultater og videre forløb

Facebook annoncering har skabt betydelige resultater for Planke-Bord.dk som både kan mærkes på webshoppen og i den fysiske butik.

Vi er selvfølgelig langt fra færdige med at splitteste målgrupper, målsætninger og det grafiske blikfang, for at skabe endnu mere værdi med kunden. Derudover har vi også kunden med i hele forløbet, og lytter altid til deres ønsker og input for at komme nærmere det fulde potentiale, som vi har planlagt at indfri.

Denne case viser i den grad hvordan Facebook annoncering kan skabe værdig for webshops, også selvom man er forhandler på et nichemarked.

Vi vil gerne sige tak til Planke-Bord.dk for fantastisk samarbejde og vi glæder os til at skabe flere værdifulde resultater sammen med jer i fremtiden.

Vil du også se resultater for dit firma?

Jacob Nielsen

Kunderådgiver

Lad os snakke om hvilke muligheder, der er for din virksomhed

Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Bliv kontaktet

Udfyld din mail, og en kort besked.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt!
(Det er helt uforpligtende)

Valgfrit