Om Niber

Professionelt Facebook Marketing Bureau

Hvad gør vi for dig?

Niber er din eksterne Facebook afdeling

Niber er en ung virksomhed med specialister, der har forståelse for den udvikling, som Facebook annoncering har været igennem, og for den udvikling, som platformen vil gennemgå i fremtiden. Vi har været med hele vejen, og vi er klar til at give dig en bid af vores erfaring og ekspertise til dine Facebook annoncer.

Niber er en ung virksomhed med specialister, der har forståelse for den udvikling, som Facebook annoncering har været igennem, og for den udvikling, som platformen vil gennemgå i fremtiden. Vi har været med hele vejen, og vi er klar til at give dig en bid af vores erfaring og ekspertise til dine Facebook annoncer.

Sprudlende kreativitet mikset med stram datadisciplin

Gode resultater skabes, når man er i stand til at tænke ud af boksen, men samtidig holder sig til de værdier, som man ved, har en effekt. Det gør vi hos Niber. Vi skaber det nødvendige blikfang, når vi begiver os ud i grafik, tekst og billeder, og vi holder os på måtten, når det bagvedliggende arbejde kræver den rette databearbejdning.

Niber er indbegrebet af denne arbejdsmetode; det skal være nyt, spændende, udfordrende og interessant, men håndværket skal laves med respekt for det, der har en bevist virkning. Det er en svær balance, men vi hos Niber bliver på begge fødder.

En personlig oplevelse bag hvert stykke arbejde

Alle vores medarbejdere er indforståede med det udgangspunkt, som vi går ind til hvert projekt med: At vi leverer et stykke arbejde for en person, der vil have succes med sin virksomhed. Det er et stort ansvar, fordi bag hvert projekt er der en person, der har en opfattelse af vores arbejde. Den opfattelse betyder noget helt særligt for os, fordi vores egen succes er baseret på vores kunders succes.

Har kunden ikke fået den nødvendige succes, kommer kunden ikke igen. Og så får Niber ikke succes. Vi går derfor all-in hver gang, fordi succeshistorier avler succeshistorier. Det kræver knofedt, analyser og know-how, men vi gør det, der skal til. Vi analyserer og optimerer ud fra netop dét, som dine kunder viser interesse for.

Det sikrer det største afkast for dit annoncebudget.

Teamet

Afspil video
nicklas-med-baggrund

Nicklas Berntsen

Marketingdirektør

Nicklas Berntsen er indehaver og stifter af Niber, hvoraf navnet også er opstået. Odenseaneren er iværksætter helt ind til benet, og som mange andre iværksættere er det passionen for et bestemt emne, der er virksomhedens drivværk. Nicklas’ kærlighed faldt i denne omgang på Facebook annoncering.

Nicklas har tidligere blandt andet været gæst på TV2 Fyn Live, hvor han snakkede om iværksætteri og mulighederne derigennem, og han har af samme årsager været i Fyens Stiftstidende. Af mere hjertelig karakter kan gratis arbejde for den velgørende organisation Coaching Fyn også nævnes, hvor han gjorde dem meget klogere på netop Facebook annoncering.

jacob-med-baggrund

Jacob Nielsen

Konsulent

Jacob Steen Nielsen er en del af vores stærke kunderådgiver team.

Grundet hans energiske samt smilende tilgang til vores kunder, er han altid klar på en snak om det bedste indenfor markedsføring. Han har erhvervet sig stor viden inden for online markedføring og er med på udviklingen af det nyeste på markedet.

Jacob har god erfaring fra en verden af kundeservice og går meget op i at kunderne får den bedst mulige behandling og produkter.

Om det er større eller mindre omfattende sager, så står Jacob altid klar til at hjælpe personen i den anden ende godt videre.

Billedekommersnart

Mads Olsen

Konsulent

Mads Olsen er en del af vores stærke team af kunderådgivere.

Mads er en dreven sælger, og har godt 10 års erfaring med kunderådgivning på tværs af brancher.
Han ved at det gode resultat skabes ved at gå til opgaven med en positiv attitude, et stort smil og den skarpe pen.
Og så siger rygtet, at Mads` ærke-fynske dialekt er ret charmerende.

Ingen udfordring er for stor for Mads. Både mindre og store virksomheder kan vide sig i trygge hænder med Mads som rådgiver.

Tag ikke fejl af hans hyggelige fynske dialekt, Mads er knivskarp når det gælder.

casper-med-baggrund

Casper Lindgreen

Konsulent

Casper Lindgreen er en del af vores stærke team af kunderådgivere.

Med over 10 års erfaring med salg og ledelse forstår Casper ikke kun Online annoncering, men i særdeleshed og virksomheden og ikke mindst mennesket bag.

Casper har altid mennesket i fokus, og han ser naturligt potentialet i alting.

Viljen til at lykkes er ekstrem, hvilket, kombineret med hans smilende tilgang til alle kunder, giver dig som kunde den optimale oplevelse.

Tag godt i mod Casper når han ringer, fordi som han selv siger: ”Ingen dag er så dårlig den ikke kan reddes med et smil fra mig.”

mira-med-baggrund-mindrestoerrelse

Mira Victoria Riise

Produktions teamleder

Mira er en del af vores stærke Ads team hold.

Mira har en særlig kombination af analytisk, resultatorienteret og kreativt talent. Kombinationen af disse evner, giver hende initiativrige idéer til professionelle gennemarbejdede løsninger for vores kunder.

Med hendes CAN-DO Attitude stræber hun altid efter at opnå de bedste resultater for hver enkel kunde.

Hendes baggrund som Markedsførinsøkonom og Pba. i Digital Konceptudvikling har erhvervet hende enorm viden indenfor online marketing, kommunikation og udarbejdelse af kreative grafiske løsninger.

alexander-med-baggrund-mindrestoerrelse

Alexander Larsen

Head of inbound marketing

Målgruppe-nørden på holdet.

Alexander er en del af vores Ad-team, og med baggrund som Cand. Merc. har han en unik forståelse for Facebook annonceringens rolle i de fleste marketingplaner anno 2021.

5 års erfaring med Facebook annoncering, og fingeren på pulsen, gør ham klar til at få det optimale ud af hver enkelt annonce. 

Alexander er meget resultatorienteret og arbejder ud fra devisen ”When you are not meassuring, you are just playing.”

Billedekommersnart

Sabina Ringtved

Grafisk designer

Sabina er en detaljeorienteret grafiker som har en stor passion for en kontinuerlig sikring af kundens grafiske sammenhæng i udtryk på tværs af medier.

 Med to uddannelser samt over 10 års erfaring indenfor den grafiske branche, mestrer Sabina formidling af produkter inden for en given grafisk stil, således at den røde tråd skabes produkterne imellem og budskabet når ud til den fastsatte målgruppe.

 

 Vigtigheden af budskabet som kommer sig af et stærkt og gennemgående visuelt udtryk, er tilmed resultatskabende for kunden og Sabinas drive.

 

claudia-med-baggrund

Claudia Vesterdal

Digital designer

En del af det skarpe grafiske team.

Med mere end 10 års erfaring inden for UX design og e-handel er Claudia klar på at rådgive vores kunder i hvordan de visuelt og brugervenligt kan formidle deres forretning online.

I et marked der konstant bevæger og udvikler sig, er Claudia klar med ideer og input til, hvordan kunden altid er et opdateret inden for de nyeste trends og tendenser.

Med Claudias servicemindede tilgang til enhver opgave, sørger hun for at nå i mål med et tilfredsstillende resultat for kunderne.

andreas-med-baggrund

Andreas Lund

Annoncespecialist

Andreas er en dygtig spiller på vores Ads-hold

”Empati” er kodeordet for Andreas – han bruger sine empatiske evner til at sætte sig i den enkelte kundes situation, derved kan han lynhurtigt forstå udfordringer og ønsker, så kunden får den rigtige løsning hver gang.

Sammenhængen mellem teknologi og mennesker er drivkraften for Andreas og derfor har Andreas fundet sin rette hylde i Niber, hvor han laver digital markedsføringsstrategi og annoncering.

Andreas er udannet Negot., Engelsk med supplering i digital handel. Han har baggrund som landeansvarlig, hvor han har stor erfaring med salg og marketing. Herfra har han teoretisk og konkret erfaring med hvad der virker for flere af Danmarks største virksomheder og for din.

Billedekommersnart

Søs Nielsen

Annoncespecialist

Søs er holdets kreative, smilende, solstråle.
Hendes baggrund, med en Bachelorgrad i International Virksomhedskommunikation med fokus på medier og engelsk giver hende et solidt afsæt for at skabe resultater for dig som en del af Niber-familien.

8 års erfaring med organisk og betalt Social Media Marketing, fra en række store, internationale virksomheder, gør, at Søs har mange tangenter at spille på, uanset om din virksomhed er international, har internationale ambitioner, eller skal fungere optimalt lokalt.

Søs drives af at skabe resultater for dig som kunde, samtidig med at hendes smil og gode humør smitter.
Så glæd dig til at få Søs i røret, eller på besøg. 

Billedekommersnart

Anna Henriksen

Annoncespecialist

Anna er vores E-commerce-nørd og en del af vores stærke Ads team.

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom og en Pba. i E-handel har Anna en særdeles god digital forretningsforståelse samt viden og erfaring indenfor datadrevet markedsføring, content creation og customer experience.

7 år som tidligere sælger på butiksgulvet gør også, at Anna har nemt ved at sætte sig i kundens sted. For Anna er det vigtigt at give en ekstraordinær kundeoplevelse og skabe gode relationer. Af erfaring ved hun, at gode relationer er grobund for gode resultater.  

 

Anna elsker at være kreativ og brænder for at skabe godt indhold der inspirerer og konverterer, og denne tilgang gør sig også gældende i hendes arbejde med Facebook annoncering. Kombinationen af at være detaljeorienteret, kreativ og analytisk giver Anna et stærkt fundament. 

Billedekommersnart

Kenneth Heitmann

Annoncespecialist

Kenneth er Ad-holdets digitale blæksprutte.

Hans baggrund som Markedsføringsøkonom og Cand.Mag. i Film- og medievidenskab har givet ham stor viden indenfor digital marketing, kommunikation og markedsanalyse. Viden han sætter i spil hos Niber, hvor han bidrager med en bred palette af viden omkring de nyeste trends indenfor digital annoncering.

Drivkraften for Kenneth bunder i at opnå en dybere forståelse af forskellige brancher og hjælpe andre med at navigere i branchens digitale farvand og derfor har Kenneth fundet sin rette hylde i Niber, hvor han hjælper vores kunder med at opnå de bedste resultater.

Billedekommersnart

Jeppe Nielsen

Konsulent

Jeppe Steen Nielsen er en del af vores stærke team af kunderådgivere.

Jeppe er en ung og højt motiveret sælger, der har arbejdet i branchen i nu 2,5 år. Han ved at gode resultater skabes ved en positiv tilgang til kunderne, og er meget motiveret for at hjælpe alt fra små til store virksomheder med at skabe vækst og resultater.

Jeppe har store planer for fremtiden, og arbejder hver dag på at gøre Niber til det førende bureau inden for online markedsføring.

 

Tag ikke fejl af hans unge alder, Jeppe er bestemt en af de skarpeste inden for hans område.

Metodisk, kalkuleret og med konverteringer i fokus

Vi omfavner alle tilgængelige muligheder med Facebook annoncering, og derfor har vi specialister, der tager sig af hvert sit område. Det betyder, at du får en komplet løsning, som ikke kræver efterarbejde eller eksterne behandlinger. Vi ordner det hele for dig.

Vi ved, at du har valgt os for i sidste ende at tjene penge på det. Derfor har vi 100 % fokus på at skabe de konverteringer, der gør, at du kommer ud med et stort overskud i forhold til indskud.

Jacob Nielsen

Kunderådgiver

Lad os snakke om hvilke muligheder, der er for din virksomhed

Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Bliv kontaktet

Udfyld din mail, og en kort besked.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt!
(Det er helt uforpligtende)

Valgfrit