Om Niber

Professionelt Facebook Marketing Bureau

Hvad gør vi for

Niber er din eksterne Facebook afdeling

Niber er en ung virksomhed med specialister, der har forståelse for den udvikling, som Facebook annoncering har været igennem, og for den udvikling, som platformen vil gennemgå i fremtiden. Vi har været med hele vejen, og vi er klar til at give dig en bid af vores erfaring og ekspertise til dine Facebook annoncer.

Niber er en ung virksomhed med specialister, der har forståelse for den udvikling, som Facebook annoncering har været igennem, og for den udvikling, som platformen vil gennemgå i fremtiden. Vi har været med hele vejen, og vi er klar til at give dig en bid af vores erfaring og ekspertise til dine Facebook annoncer.

Sprudlende kreativitet mikset med stram datadisciplin

Gode resultater skabes, når man er i stand til at tænke ud af boksen, men samtidig holder sig til de værdier, som man ved, har en effekt. Det gør vi hos Niber. Vi skaber det nødvendige blikfang, når vi begiver os ud i grafik, tekst og billeder, og vi holder os på måtten, når det bagvedliggende arbejde kræver den rette databearbejdning.

Niber er indbegrebet af denne arbejdsmetode; det skal være nyt, spændende, udfordrende og interessant, men håndværket skal laves med respekt for det, der har en bevist virkning. Det er en svær balance, men vi hos Niber bliver på begge fødder.

En personlig oplevelse bag hvert stykke arbejde

Alle vores medarbejdere er indforståede med det udgangspunkt, som vi går ind til hvert projekt med: At vi leverer et stykke arbejde for en person, der vil have succes med sin virksomhed. Det er et stort ansvar, fordi bag hvert projekt er der en person, der har en opfattelse af vores arbejde. Den opfattelse betyder noget helt særligt for os, fordi vores egen succes er baseret på vores kunders succes.

Har kunden ikke fået den nødvendige succes, kommer kunden ikke igen. Og så får Niber ikke succes. Vi går derfor all-in hver gang, fordi succeshistorier avler succeshistorier. Det kræver knofedt, analyser og know-how, men vi gør det, der skal til. Vi analyserer og optimerer ud fra netop dét, som dine kunder viser interesse for.

Det sikrer det største afkast for dit annoncebudget.

Teamet

Afspil video

Marketingdirektør

Nicklas edit-min

Nicklas Berntsen er indehaver og stifter af Niber, hvoraf navnet også er opstået. Odenseaneren er iværksætter helt ind til benet, og som mange andre iværksættere er det passionen for et bestemt emne, der er virksomhedens drivværk. Nicklas’ kærlighed faldt i denne omgang på Facebook annoncering.

Nicklas har tidligere blandt andet været gæst på TV2 Fyn Live, hvor han snakkede om iværksætteri og mulighederne derigennem, og han har af samme årsager været i Fyens Stiftstidende. Af mere hjertelig karakter kan gratis arbejde for den velgørende organisation Coaching Fyn også nævnes, hvor han gjorde dem meget klogere på netop Facebook annoncering.

Kunderådgiver

jakob-med-baggrund-mindrestoerrelse

Jacob Steen Nielsen er en del af vores stærke kunderådgiver team.

Grundet hans energiske samt smilende tilgang til vores kunder, er han altid klar på en snak om det bedste indenfor markedsføring. Han har erhvervet sig stor viden inden for online markedføring og er med på udviklingen af det nyeste på markedet.

Jacob har god erfaring fra en verden af kundeservice og går meget op i at kunderne får den bedst mulige behandling og produkter.

Om det er større eller mindre omfattende sager, så står Jacob altid klar til at hjælpe personen i den anden ende godt videre.

Kunderådgiver

til hjemmesiden opløsning-min

Beskrivelse af Mikkel Falk Jørgensen, hvordan er han en fantastisk kunderådgiver hos Niber?

Kunderådgiver

til hjemmesiden opløsning-min

Beskrivelse af Nicolai Hede, hvordan er han en fantastisk kunderådgiver hos Niber?

Grafiker & Annonce Specialist

Billede af Laura

Laura Kathrine er en del af vores stærke adsteam.

Laura er en rigtig medieblæksprutte og den grafiske nørd på holdet. Hun er uddannet multimediedesigner, som ruster hende til alverdens kreative opgaver, samt formidling til de rette målgrupper.

Med Lauras kreative evner, ud-af-boksen tankegang og gode forståelse for markedet, kan vores kunder være sikre på, at hun vil finde den rette løsning.

 

Annonce Specialist

alexander-med-baggrund-mindrestoerrelse

Målgruppe-nørden på holdet.

Alexander er en del af vores Ad-team, og med baggrund som Cand. Merc. har han en unik forståelse for Facebook annonceringens rolle i de fleste marketingplaner anno 2021.

5 års erfaring med Facebook annoncering, og fingeren på pulsen, gør ham klar til at få det optimale ud af hver enkelt annonce. 

Alexander er meget resultatorienteret og arbejder ud fra devisen ”When you are not meassuring, you are just playing.”

Annonce Specialist

mira-med-baggrund-mindrestoerrelse

Mira er en del af vores stærke Ads team hold.

Mira har en særlig kombination af analytisk, resultatorienteret og kreativt talent. Kombinationen af disse evner, giver hende initiativrige idéer til professionelle gennemarbejdede løsninger for vores kunder.

Med hendes CAN-DO Attitude stræber hun altid efter at opnå de bedste resultater for hver enkel kunde.

Hendes baggrund som Markedsførinsøkonom og Pba. i Digital Konceptudvikling har erhvervet hende enorm viden indenfor online marketing, kommunikation og udarbejdelse af kreative grafiske løsninger.

Metodisk, kalkuleret og med konverteringer i fokus

Vi omfavner alle tilgængelige muligheder med Facebook annoncering, og derfor har vi specialister, der tager sig af hvert sit område. Det betyder, at du får en komplet løsning, som ikke kræver efterarbejde eller eksterne behandlinger. Vi ordner det hele for dig.

Vi ved, at du har valgt os for i sidste ende at tjene penge på det. Derfor har vi 100 % fokus på at skabe de konverteringer, der gør, at du kommer ud med et stort overskud i forhold til indskud.

Jacob Nielsen

Kunderådgiver

Lad os snakke om hvilke muligheder, der er for din virksomhed

Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Bliv kontaktet

Udfyld din mail, og en kort besked.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt!
(Det er helt uforpligtende)

Valgfrit