Om Niber

Professionelt Facebook Marketing Bureau

Hvad gør vi for dig?

Niber er din eksterne Facebook afdeling

Niber er en ung virksomhed med specialister, der har forståelse for den udvikling, som Facebook annoncering har været igennem, og for den udvikling, som platformen vil gennemgå i fremtiden. Vi har været med hele vejen, og vi er klar til at give dig en bid af vores erfaring og ekspertise til dine Facebook annoncer.

Niber er en ung virksomhed med specialister, der har forståelse for den udvikling, som Facebook annoncering har været igennem, og for den udvikling, som platformen vil gennemgå i fremtiden. Vi har været med hele vejen, og vi er klar til at give dig en bid af vores erfaring og ekspertise til dine Facebook annoncer.

Sprudlende kreativitet mikset med stram datadisciplin

Gode resultater skabes, når man er i stand til at tænke ud af boksen, men samtidig holder sig til de værdier, som man ved, har en effekt. Det gør vi hos Niber. Vi skaber det nødvendige blikfang, når vi begiver os ud i grafik, tekst og billeder, og vi holder os på måtten, når det bagvedliggende arbejde kræver den rette databearbejdning.

Niber er indbegrebet af denne arbejdsmetode; det skal være nyt, spændende, udfordrende og interessant, men håndværket skal laves med respekt for det, der har en bevist virkning. Det er en svær balance, men vi hos Niber bliver på begge fødder.

En personlig oplevelse bag hvert stykke arbejde

Alle vores medarbejdere er indforståede med det udgangspunkt, som vi går ind til hvert projekt med: At vi leverer et stykke arbejde for en person, der vil have succes med sin virksomhed. Det er et stort ansvar, fordi bag hvert projekt er der en person, der har en opfattelse af vores arbejde. Den opfattelse betyder noget helt særligt for os, fordi vores egen succes er baseret på vores kunders succes.

Har kunden ikke fået den nødvendige succes, kommer kunden ikke igen. Og så får Niber ikke succes. Vi går derfor all-in hver gang, fordi succeshistorier avler succeshistorier. Det kræver knofedt, analyser og know-how, men vi gør det, der skal til. Vi analyserer og optimerer ud fra netop dét, som dine kunder viser interesse for.

Det sikrer det største afkast for dit annoncebudget.

Teamet

Afspil video
nicklas-med-baggrund

Nicklas Berntsen

Marketingdirektør

Nicklas Berntsen er indehaver og stifter af Niber, hvoraf navnet også er opstået. Odenseaneren er iværksætter helt ind til benet, og som mange andre iværksættere er det passionen for et bestemt emne, der er virksomhedens drivværk. Nicklas’ kærlighed faldt i denne omgang på Facebook annoncering.

Nicklas har tidligere blandt andet været gæst på TV2 Fyn Live, hvor han snakkede om iværksætteri og mulighederne derigennem, og han har af samme årsager været i Fyens Stiftstidende. Af mere hjertelig karakter kan gratis arbejde for den velgørende organisation Coaching Fyn også nævnes, hvor han gjorde dem meget klogere på netop Facebook annoncering.

jacob-med-baggrund

Jacob Nielsen

Konsulent

Jacob Steen Nielsen er en del af vores stærke kunderådgiver team.

Grundet hans energiske samt smilende tilgang til vores kunder, er han altid klar på en snak om det bedste indenfor markedsføring. Han har erhvervet sig stor viden inden for online markedføring og er med på udviklingen af det nyeste på markedet.

Jacob har god erfaring fra en verden af kundeservice og går meget op i at kunderne får den bedst mulige behandling og produkter.

Om det er større eller mindre omfattende sager, så står Jacob altid klar til at hjælpe personen i den anden ende godt videre.

mikkel-med-baggrund

Mikkel Falk Jørgensen

Konsulent

Mikkel Falk Jørgensen er en del af vores stærke team af kunderådgivere.

Med mere end 8 års erfaring med salg af alt fra alarmer til marketing-ydelser er Mikkel en af de meget erfarne på holdet.

Ikke mindst hans tidligere rolle som selvstændig giver ham en stærk forståelse af hvad virksomheder skal have ud af marketing, og hvordan de kommer i mål.

Mikkel har gennem tiden samlet stor erfaring i samarbejder med nogle af landets allerstørste virksomheder indenfor alarmsystemet, inkasso, energi konsulenter og meget mere.

Lad Mikkel komme med et bud på en skarp, resultatorienteret løsning til dig. Så får du den rette løsning til lige netop din udfordring, uanset størrelse. 

casper-med-baggrund

Casper Lindgreen

Konsulent

Casper Lindgreen er en del af vores stærke team af kunderådgivere.

Med over 10 års erfaring med salg og ledelse forstår Casper ikke kun Online annoncering, men i særdeleshed og virksomheden og ikke mindst mennesket bag.

Casper har altid mennesket i fokus, og han ser naturligt potentialet i alting.

Viljen til at lykkes er ekstrem, hvilket, kombineret med hans smilende tilgang til alle kunder, giver dig som kunde den optimale oplevelse.

Tag godt i mod Casper når han ringer, fordi som han selv siger: ”Ingen dag er så dårlig den ikke kan reddes med et smil fra mig.”

Mads Olsen

Konsulent

Mads Olsen er en del af vores stærke team af kunderådgivere.

Mads er en dreven sælger, og har godt 10 års erfaring med kunderådgivning på tværs af brancher.
Han ved at det gode resultat skabes ved at gå til opgaven med en positiv attitude, et stort smil og den skarpe pen.
Og så siger rygtet, at Mads` ærke-fynske dialekt er ret charmerende.

Ingen udfordring er for stor for Mads. Både mindre og store virksomheder kan vide sig i trygge hænder med Mads som rådgiver.

Tag ikke fejl af hans hyggelige fynske dialekt, Mads er knivskarp når det gælder.

mira-med-baggrund-mindrestoerrelse

Mira Victoria Riise

Produktions teamleder

Mira er en del af vores stærke Ads team hold.

Mira har en særlig kombination af analytisk, resultatorienteret og kreativt talent. Kombinationen af disse evner, giver hende initiativrige idéer til professionelle gennemarbejdede løsninger for vores kunder.

Med hendes CAN-DO Attitude stræber hun altid efter at opnå de bedste resultater for hver enkel kunde.

Hendes baggrund som Markedsførinsøkonom og Pba. i Digital Konceptudvikling har erhvervet hende enorm viden indenfor online marketing, kommunikation og udarbejdelse af kreative grafiske løsninger.

alexander-med-baggrund-mindrestoerrelse

Alexander Larsen

Head of inbound marketing

Målgruppe-nørden på holdet.

Alexander er en del af vores Ad-team, og med baggrund som Cand. Merc. har han en unik forståelse for Facebook annonceringens rolle i de fleste marketingplaner anno 2021.

5 års erfaring med Facebook annoncering, og fingeren på pulsen, gør ham klar til at få det optimale ud af hver enkelt annonce. 

Alexander er meget resultatorienteret og arbejder ud fra devisen ”When you are not meassuring, you are just playing.”

Billede af Laura

Laura Kathrine Skovgaard

Head of media

Laura Kathrine er vores medieblæksprutte.
Hun står for den grafiske del af annoncering, med højt fokus på at ramme målgruppen skarpt og præcist.

Selvom kreativiteten er i højsædet, så er Laura i absolut resultatorienteret. Konkurrencegenet fejler bestemt intet.

Laura har en klar forståelse af at grafikken spiller en vigtig rolle i tidens verden af feeds, hvor opmærksomheden tit kun holdes i meget få sekunder. Derfor går hun professionelt til sine opgaver med et kreativt sind, og et smil.  

Når vores kunders medie løsning skal flyttes ud af boksen, og skabe afkast i tidens ”economy of attention”, så er Laura hende vi går til.

claudia-med-baggrund

Claudia Vesterdal

Digital designer

En del af det skarpe grafiske team.

Med mere end 10 års erfaring inden for UX design og e-handel er Claudia klar på at rådgive vores kunder i hvordan de visuelt og brugervenligt kan formidle deres forretning online.

I et marked der konstant bevæger og udvikler sig, er Claudia klar med ideer og input til, hvordan kunden altid er et opdateret inden for de nyeste trends og tendenser.

Med Claudias servicemindede tilgang til enhver opgave, sørger hun for at nå i mål med et tilfredsstillende resultat for kunderne.

andreas-med-baggrund

Andreas Lund

Annoncespecialist

Andreas er en dygtig spiller på vores Ads-hold

”Empati” er kodeordet for Andreas – han bruger sine empatiske evner til at sætte sig i den enkelte kundes situation, derved kan han lynhurtigt forstå udfordringer og ønsker, så kunden får den rigtige løsning hver gang.

Sammenhængen mellem teknologi og mennesker er drivkraften for Andreas og derfor har Andreas fundet sin rette hylde i Niber, hvor han laver digital markedsføringsstrategi og annoncering.

Andreas er udannet Negot., Engelsk med supplering i digital handel. Han har baggrund som landeansvarlig, hvor han har stor erfaring med salg og marketing. Herfra har han teoretisk og konkret erfaring med hvad der virker for flere af Danmarks største virksomheder og for din.

natasha-med-baggrund

Natasha Lidal

Annoncespecialist

Natasha er sprognørden i vores ads team. Hun kan både mange sprog og går op i fejlfri tekster.

Med kursus i designsprint har hun også lært moderne tilgange til design- og innovationstænkning, samt metoder til udvikling og løsning af opgaver.

Natasha har desuden stor erfaring med kundeservice og sikrer sig altid at kunden er godt tilpas og får den bedste service.

Metodisk, kalkuleret og med konverteringer i fokus

Vi omfavner alle tilgængelige muligheder med Facebook annoncering, og derfor har vi specialister, der tager sig af hvert sit område. Det betyder, at du får en komplet løsning, som ikke kræver efterarbejde eller eksterne behandlinger. Vi ordner det hele for dig.

Vi ved, at du har valgt os for i sidste ende at tjene penge på det. Derfor har vi 100 % fokus på at skabe de konverteringer, der gør, at du kommer ud med et stort overskud i forhold til indskud.

Jacob Nielsen

Kunderådgiver

Lad os snakke om hvilke muligheder, der er for din virksomhed

Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Bliv kontaktet

Udfyld din mail, og en kort besked.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt!
(Det er helt uforpligtende)

Valgfrit